Menukaart

Voorgerechten

  

Carpaccio van rode biet                                      € 13,25

Granaatappelpitjes, gemarineerde shiitake, amandel, dressing van aceto balsamico en schuim van geitenkaas.

Pastinaaksoep                                                       € 14,75  

Gillardeau-oesters                                                 € 15,50

Sashimi van tonijn met een sesamzaad korst € 16,75

Stoombroodje van pulled wild zwijn                € 15,75

Hoofdgerechten

 

Terrine van wintergroenten                               € 24,50

Vis van de dag                                                       € 26,75

Zeeduivel met coquilles                                     € 27,75

Tournedos rossini                                                 € 34,75

Wilde eendenborst                                              € 27,75

Extra garnituur bij de hoofdgerechten

Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie 

Een extra Gillardeau-oester € 5,25 per stuk

 

Nagerechten

Banaan amandeltaartje                                     € 11,95

Marbré van chocolade en Baileys                    € 12,75

Proeverij van desserts                                         € 14,75

Plank met kazen                                                  € 14,75

Surprise menu 

3-gangen €44,75 p.p.
4-gangen €52,50 p.p.
5-gangen €62,50 p.p.

Inclusief amuse, brood en boter.
Wij houden rekening met eventuele restricties.

 

Openingstijden

Lunch: 
Maandag t/m zaterdag vanaf 12.30-17:00 uur (tijdelijk)
 
Diner: 
Maandag t/m zaterdag: gesloten (Tijdelijk)
Op aanvraag gaan wij eerder open.

Contact opnemen

071-5126666