lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

  

 

 

PAASWEEKEND

GOEDE VRIJDAG 10 APRIL T/M 2E PAASDAG 13 APRIL!!!

 Paasmenu

 

Beste gasten, 

 Tijdens het Paasweeken, hebben wij een speciaal Paasmenu samengesteld. Ook leuk om cadeau te geven! Een 3-gangen Paasmenu is €30,- p.p. en kan uitgebreid worden met een tussengerecht + €5,- p.p. Dit menu kan besteld worden voor 

Goede Vrijdag 10 april tot en met 2e Paasdag maandag 13 april.

  

 Hoe werkt het?

De bestelling kunt u via e-mail info@prentenkabinet.nl  aan ons doorgeven. Graag ontvangen wij van u of u een 3-gangen of 4-gangen had gewenst, uw naam, de datum en de laatste cijfers (AK) van uw laatste bestelling. Na bevestiging van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelling op het door u gekozen datum klaar staat in ons restaurant. U kunt uw bestelling tussen 16:00 en 18:00 uur afhalen in ons restaurant. Het enige wat u nog hoeft te doen is het Paasmenu uit te pakken en de receptuur te volgen. De hoofdgerechten worden bereid in de oven. Met een minimaal aantal handelingen zet u een heerlijk culinair drie of viergangendiner op tafel. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat iedere bestelling met de hoogst mogelijke hygiëne gepaard zal gaan en kan het menu ook 1 dag in de koelkast gepakeerd worden om het de volgende dag te nuttigen.

 Voor gasten die het niet zelf kunnen ophalen, komt taxi bedrijf Wielkens dit Paasweekend voor €10,- bezorgkosten uw menu brengen op de aangegeven datum.

 

 Wijn erbij?

Zoals u van ons gewend bent hebben we gedacht aan wijnen bij het menu. Deze wijnen kunt u mee bestellen met het thuismenu. Hierin kunt u een keuze maken tussen rood (Cabernet Sauvignon, Zuid-Frankrijk, Côtes de Thongue), wit (Chenin Blanc, Zuid-Afrika, Robertson) of rosé (Grenache, Zuid-Frankrijk, Languedoc) € 14,95 per fles. Wenst u een andere fles wijn uit onze wijnkaart dan verlenen wij 25% korting per fles? Dat is uiteraard ook mogelijk. Als toevoeging kunt u ook een fles mineraalwater met of zonder bubbels bestellen € 2,75 per fles.

 

Betaling

Op de dag van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling maken wij uw bestelling gereed.

 

Paasmenu

3-gangen Paasmenu incl. brood en boter €30,- p.p.

Extra gang + €5,- p.p.

 

Rilette van makreel

Zalmmootje, aardappelsalade, wasabi mayonaise, zuurdesem krokantje

---

Hollandse aspergesoep met reepjes beenham (extra gang +€5,- p.p.)

---

Lamscurry

Groenten, couscous

---

Aardbeien dessert

Aardbeien bavarois, trifle met hangop en curd, witte chocolademousse en gesuikerd bladerdeeg

 

Dieetwensen zijn geen probleem!


Met vriendelijke groet,

 

Team Het Prentenkabinet

Kloksteeg 25

2311 SK Leiden

071-5126666

info@prentenkabinet.nl