lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open


MENUSUGGESTIES:

 

Lunchmenu 12:30 
2 gangen € 24,50
3 gangen € 32,00

Theater menu 17:00 tot 19:45
2 gangen € 22,50


PIETERSKERK ARRANGEMENT € 39,75 p.p.

 

VELOUTE UIT HET SEIZOEN
geserveerd met brood en boter 
***
HOOFDGERECHT VAN DE CHEF
***
KOFFIE GOURMAND

2 drankjes naar keuze 

  

MENU A € 29,50

 

ROMIGE MOSTERDSOEP
met bosui en gerookte eendenborst

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met groenten van het seizoen

***

DESSERT VAN PASSIEVRUCHT
diverse bereidingen van passievrucht

 

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch 2016                                                         € 29,50

Moscato d’Asti, Ca Solara/ Piemonte Italië 2016                               € 28,50

 

 

MENU B € 33,50

 

TARTAAR VAN GEROOKTE RUNDERBIL
Met roseval aardappelsalade en truffel mayonaise

***

MET PADDESTOELEN GEVULDE PARELHOEN
met een saus van truffel

***

BAVAROIS TAARTJE VAN MANGO
met een ijsje van kokos

 

Wijn suggestie:

S. blanc, Chardonnay, Viognier - Tarapaca, Maipo valley 2016 Chili       € 27,50

Règnie Domaine Gilles Copéret 2015                                                      € 41,50

Muscat Beaumes de Venise Rhone Frankrijk 2016                                   € 52,50

MENU C € 39,50  

 

TERRINE VAN POLDERHOEN
Compôte van appel en toast van brioche brood

***

RUNDERBOUILLON
met diverse kruiden en paddenstoelen

***

KALFSSTAARTSUK
met mosterdsaus

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met crème van mascarpone

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2016                   € 29,50

Pomares red Doura Portugal 2016                                           € 35,00

Château Le Touron Monbazillac Frankrijk 2014                        € 44,50

MENU D  € 42,50

 

TERRINE VAN GEKONFIJTE EEND
met een chutney van appel, rozijnen en vadouvan

***

BISQUE VAN SCHAALDIEREN
met crème fraiche  en Hollandse garnalen

***

GEBRADEN EZELSTUK VAN HET LONGHORN RUND
met een grove mosterdsaus

***

CITROENTAART MET MERENGUE
roomijs van sinaasappel en lemoncurd

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2016                         € 39,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013                                 € 37,50

Côteaux de Layon  “le Valaises” Liore Frankrijk 2016                € 55,00

Domaine de Midoudy

 

MENU E € 44,50

 

TARTAAR VAN BAWYKOV ZALM
met citrus crème fraiche, zoet-zuur van venkel en limoencrème

***

IN PARMA HAM GEWIKKELDE EENDENBORST
met een truffelfarce en Calvadossaus

***

GEBRADEN IBERICOLENDE
met saus van truffel en chutney van aubergine

***

CRÈME BRÛLÉE VAN VANILLE
met roomijs van koffie

 

 

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2016                     € 29,50

Rosso piceno Superiore De Angelis  2015                                   € 39,50

Crianza 3 Finca’s  2014                                                              € 39,50

Château Le Touron Monbazillac 2014 Frankrijk                          € 44,50

 


MENU F  € 49,50 

 

 

 

TERRINE VAN EEND EN COPPA DI PARMA
met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET
met een mousseline van truffelaardappel en dragonbotersaus

***

GEBRADEN KALFSHAAS
met grove mosterdsaus

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLEU DE GRAVEN
met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN NOTEN EN PEREN
met roomijs van kaneel

Wijn suggestie:

Gewurztraminer Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2014            € 44,50

Chardonnay Tarapaca Maipo valley 2016 Chili                            € 27,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2013            € 49,50

Moscato d’Asti, Ca Solara/ Piemonte Italië 2016                         € 28,50

MENU G € 39,75 

 

 

BOERENPATE 
met een toastje van brioche en een chutney van rode biet

Of

ROMIGE HOLLANDSE ASPERGESOEP
met crème fraiche

Of

MAKREELRILETTE
met salade van roseval aardappel en gemarineerde scampi

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met gepofte sjalot, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragonbotersaus

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***
SURPRISE DESSERT

MENU GASTRONOMIQUE € 59,50 

SURPRISE VOORGERECHT
Geserveerd met boeren brood en boter

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

PIECE VAN DE CHEF
 

***

DESSERT PRENTENKABINET

                                                                                                                                 

   KABINET ARRANGEMENT € 49,75

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu

2 drankjes naar keuze 
kopje koffie of thee met zoete lekkernij

      KABINET ARRANGEMENT € 54,50              

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu & extra scroppino

2 drankjes naar keuze 
koffie | thee servies inclusief koekjes en bonbons

       

WALKING DINNER

VANAF 10 PERSONEN
ONTVANGST MET APERITIEF NAAR KEUZE & AMUSE
INCL FRISDRANK, VRUCHTENSAPPEN, BIER & HUISWIJNEN
 VANAF € 49,75


SURPRISEMENU 

 

3 GANGEN € 39,50
4 GANGEN € 47,50
5 GANGEN € 54,50

 WIJNARRANGEMENT € 6,50 PER GLAS
HUISWIJNEN PER FLES € 24,75


 De prijzen zijn gebaseerd op één menu voor het hele gezelschap, met uitzondering van eventuele diëten en andere speciale wensen.
Elk menu kan worden uitgebreid met

 EXTRA

 

KOPJE KOFFIE VANAF € 3,25
KOFFIE SERVIES 5,50
TAPENADE & CROSTINI'S € 4,75
GEMENDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
WARM BITTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50
lUXE OPGEMAAKTE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50
MENUKAARTJE € 2,75
MINERAALWATER € 6,50 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 7,50
HOLLANSDSE KAAS ( 3 SOORTEN € 9,00)