lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open

Het Prentenkabinetmenu

 

TERINNE VAN GEROOKTE EN GEKONFIJTE EEND
met een frisse Roseval aardappelsalade en een crème van peterselie

Of

CRÈMESOEP VAN HOLLANDSE GARNALEN  
met gamba en verse kruiden

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

Of

GEBAKKEN RUNDERENTRECOTE*
met compote van witte uien, spinazie, bataat uit de oven en saus van truffel

***

NEDERLANDS KAASPLATEAU*
met een dadelspeltbroodje en truffelhoning

Of

CHEESECAKE VAN LIMOEN MET MERINGUE
gemarineerd rood fruit en sorbetijs van bosvruchten


menu prijs € 35,75
*( voor zowel de runderentrecote als voor de kaas geldt een supplement van € 3,50)
wijn arrangement 3 glazen € 19,50 / BOB arrangement € 12,50 (halve glazen)

AANBEVOLEN RODE WIJN

ZINFANDEL
Woodhaven
 2013
prijs per glas € 6,50 Prijs per fles € 29,50

 

SURPRISE MENU



4 GANGEN SURPRISEMENU

Prijs per couvert € 47,50
Wijnarrangement op basis van 4 glazen € 26,00 per couvert
U kunt ook kiezen voor het 5 gangen surprise menu á € 54,50
Wijnarrangement per glas € 6,50

 

MENU GASTRONOMIQUE

 

MARBRÉ VAN GEROOKTE ZALM
met citrus crème fraîche, komkommerkaviaar en Hollandse garnalen

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

LAMSDUO
met pikante linzen, saus van gepofte knoflook en salsa van
artisjok en shiitakes

***

DESSERT VAN DE CHEF

 

prijs per couvert 59,50 (Alleen mogelijk per tafel) Zie a la carte kaart
wijnarrangement op basis van 5 glazen € 32,50 per couvert