lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

PINKSTERMENU TAKE AWAY

Lekker eten met Pinksteren? Bestel hier uw menu.

 

PINKSTEREN 31 MEI EN 1 JUNI

 

 

 

 

 

 

Beste gasten, 

 Tijdens de Pinksterdagen hebben wij een speciaal pinkstermenu samengesteld. Ook leuk om cadeau te geven! Een 3-gangen pinkster (surprise) menu is € 29,95 p.p. en kan uitgebreid worden met een tussengerecht + € 5,95 p.p. Dit menu kan besteld worden voor 

Zondag 31 mei en Maandag 1 juni.
(wees er snel bij want met Pasen waren we uitverkocht)

 Hoe werkt het?

De bestelling kunt u via e-mail info@prentenkabinet.nl  aan ons doorgeven. Graag ontvangen wij van u of u een 3-gangen of 4-gangen had gewenst, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mail en datum. Na bevestiging van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelling op het door u gekozen datum klaar staat in ons restaurant. U kunt uw bestelling tussen 16:30 en 18:00 uur afhalen in ons restaurant. Het enige wat u nog hoeft te doen is het Koningsmenu uit te pakken en de receptuur te volgen. De soep en het hoofdgerecht moeten nog verwarmd worden! Met een minimaal aantal handelingen zet u een heerlijk culinair drie of viergangendiner op tafel. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat iedere bestelling met de hoogst mogelijke hygiëne gepaard zal gaan en kan het menu ook 1 dag in de koelkast geparkeerd worden om het de volgende dag te nuttigen.

   Wijn erbij?

Zoals u van ons gewend bent hebben we gedacht aan wijnen bij het menu. Deze wijnen kunt u mee bestellen met het thuismenu. Hierin kunt u een keuze maken tussen rood (Cabernet Sauvignon, Zuid-Frankrijk, Côtes de Thongue), wit (Chenin Blanc, Zuid-Afrika, Robertson)  € 14,95 per fles. Wenst u een andere fles wijn uit onze wijnkaart dan verlenen wij 25% korting per fles? Dat is uiteraard ook mogelijk. Als toevoeging kunt u ook een fles mineraalwater met of zonder bubbels bestellen € 2,75 per fles.

 

Betaling
Op de dag van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling maken wij uw bestelling gereed.

 

Pinkstermenu
3-gangen Pinkster (surprise) menu incl. brood en boter € 29,95 p.p.

Extra gang + €5,95 p.p.

 

PINKSTERMENU  IS EEN 3 OF 4 GANGEN VERRASSINGSMENU
(DIEETWENSEN GEEN ENKEL PROBLEEM)Met vriendelijke groet, Team Prentenkabinet

 

Het Prentenkabinet

Kloksteeg 25

2311 SK Leiden

071-5126666

info@prentenkabinet.nlterug