lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

RESTAURANTWEEK THUIS

14 April t/m 26 April

 

 

 

 Van 14 t/m 26 April as hebben we Restaurantweek voor thuis!!

 Het coronavirus houdt heel Nederland in z’n greep. Hoewel u graag bij ons zou willen komen dineren kunnen wij u niet in ons restaurant ontvangen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u en al onze andere gasten toch lekker kunnen dineren. Daarom willen we u gedurende deze periode een thuismenu aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw romantische diner met z’n tweeën toch door laten gaan of een verjaardag culinair vieren.

Hoe werkt het?

Bestellingen dagelijks voor 16.00 bezorgen wij dezelfde avond om 18.00, 18.30 of 19.00 bij u thuis. U kunt er ook voor kiezen om het tussen 16.00 en 18.00 op te halen in ons restaurant. U kunt een keuze maken uit onderstaande driegangenmenu. Hierbij heeft u de keuze tussen een vis, vlees of vegetarisch gerecht. De bestelling kunt u via,  e-mail (info@prentenkabinet.nl) of (06-46023426) aan ons doorgeven (onze voorkeur gaat uit naar reactie per e-mail). Graag ontvangen wij van u
dieetwensen, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mail, datum en tijdstip van bezorgen of afhalen. Na bevestiging van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelling op het door u gekozen datum en tijdstip bij u thuis wordt afgeleverd of klaar staat in ons restaurant. Wij bellen aan en zetten de maaltijd voor de deur, en houden afstand bij ontvangst van de maaltijd. Het enige wat u nog hoeft te doen is het thuismenu uit te pakken en de receptuur te volgen. De hoofdgerechten worden bereid in de oven. Met een minimaal aantal handelingen zet u een heerlijk culinair driegangendiner op tafel. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat iedere bestelling met de hoogst mogelijke hygiëne gepaard zal gaan.

 Wijn erbij?
Zoals u van ons gewend bent hebben we gedacht aan wijnen bij het menu. Deze wijnen kunt u mee bestellen met het thuismenu. Hierin kunt u een keuze maken tussen rood (cabernet Sauvignon, Zuid-Frankrijk, Côtes de Thongue) ), wit (Chenin Blanc, Zuid-Afrika, Robertson). Wenst u een andere fles wijn uit onze wijnkaart? Dat is uiteraard ook mogelijk. Als toevoeging kunt u ook een fles mineraalwater met of zonder bubbels bestellen.

 Leverdagen, bezorgkosten en betaling

 Leverdagen: maandag tot en met zondag. Wij leveren in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude, Warmond, Wassenaar en Oegstgeest. Bezorgkosten bedragen € 4,95 per bestelling. 

 Thuismenu (let op gerechten kunnen veranderen ivm  verse aanvoer)

3-gangen thuismenu incl. brood en boter € 29,75 p.p.
reserveer snel want er zijn beperkt aantal menu's vrij!!!

MENUBROOD EN BOTER
-0-
3 GANGEN THUISMENU
-0-

(DIEET WENSEN GEEN PROBLEEM)

€ 29,75 P.P.

 Reserveer info@prentenkabinet.nl

 terug