lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open

RESTAURANTWEKEN WINNAARS

t/m 5 juni, amuse, brood en boter, scroppino, 3 gangen surprise menu van 44,50 voor 27,50 p.p. op reservering.

 

 

 

 

 

 

Prentenkabinet 2e plaats Best scorende restaurants van de Restaurant Week
(Zuid Holland)

De Wintereditie van de Restaurant Week is 14 april geëindigd. Traditiegetrouw wordt er een top 10 van restaurants per regio gemaakt op basis van recensies van gasten. Deze restaurants openen hierna nogmaals hun deuren voor de Restaurant Week Winnaarseditie, dit jaar tot en met 5 juni.
Maximaal 6 personen op reservering.

 

De top 10 wordt gemaakt op basis van recensies die de gasten het restaurant geven na hun bezoek aan het restaurant. Hierdoor is er per regio te zien welk restaurant het beste scoort volgens de gasten die er tijdens de Restaurant Week zijn geweest. De restaurants in deze top 10 ontvangen een oorkonde van de organisatie en worden uitgenodigd om het succesvolle menu nogmaals te serveren.

Winnaars

In de top 10 van de regio Den Haag is Onder de Linde te Noordwijk  de winnaar, Prentenkabinet Leiden 2e plaats en Spijs in den Haag 3e plaats.

Uitslagen

Vanaf vandaag zijn de uitslagen van alle regio’s te bekijken via de website van de Restaurant Week

www.restaurantweek.nl en is het mogelijk om te reserveren bij de winnaars van de Restaurant Week Wintereditie. Een driegangendiner is net als bij de reguliere editie te bestellen vanaf €27,50.

 

RESTAURANTWEKEN

Omdat we bij de 10 beste restaurants horen (Zuid Holland) van de restaurantweek serveren in het Prentenkabinet t/m 5n juni: Amuse, brood en boter, Sroppino,  
3 gangen surprise menu (dieetwensen geen probleem) voor € 27,50 p.p. ipv 44,50 p.p. op reservering van dit menu en maximaal 6 personen.

(reserveer snel want vol is vol)

 terug